Tillbaka till nyheter
Skinande rent på Biltvätten

Skinande rent på Biltvätten

Den 29 maj 2024

Tillbaka till nyheter

Du har väl inte missat att Gekås Ullared har öppnat Biltvätten – en av Sveriges mest prisvärda biltvättsanläggningar? Passa på att få bilen och campingfordonet skinande rent på både in- och utsidan när du har vägarna förbi Ullared.

 

Att besöka Gekås Ullared ska gärna vara en upplevelse utöver det vanliga, med nya intryck och äventyr som avlöser varandra. Lite guldkant, semesterkänsla och avkoppling från livet hemma. Men samtidigt kan det vara bra att klara av några av sina vardagsbestyr och måsten när du ändå är på en plats där fokus ligger på överraskande låga priser och smidiga lösningar. Som att tvätta bilen till exempel! För nu finns nämligen en tvättanläggning för både bil, husvagn och husbil vid incheckningen till Gekåsbyn utmed väg 154. Där har Gekås Ullared med hjälp av biltvättsexperterna Malte Fuel & Wash i Halmstad byggt en komplett och -toppmodern anläggning med hela fyra gör-det-själv-hallar och en automattvätt. Här finns det mesta för att städa fordonet både in- och utvändigt: allt från dammsugare och högtryckstvättar till bilschampoborstar och vax.

Är du husbilsägare vet du redan att det inte finns särskilt många självtvättshallar i Sverige där husbilar får plats, utan nästan alla är byggda för mindre fordon. Men med tanke på hur många husbilar som rullar mot Ullared varje år var det ett självklart val att bygga två av hallarna med ordentligt tilltagna mått: 3,75 meter på höjden och 9 meter på längden. Är det din personbil, eller kanske en mindre transportbil, du vill göra skinande ren kan du dessutom välja automattvätten. Där finns tre olika tvättprogram att välja på – litet, mellan eller stort. Enkelt och prisvärt! Alla kemprodukter på anläggningen är dessutom miljömärkta med Svanen.

 

Läs mer och se priser här!

 

Så funkar Biltvätten

Biltvätten ligger vid Gekåsbyns ­incheckning, utmed väg 154. Du kan inte boka tid i förväg, utan det är drop-in som gäller. Betalar gör du med Swish, kort eller från en förbetald pott. Oavsett om du väljer automat­tvätten ­eller självtvättshallarna startar du ­genom att skanna en QR-kod och ­därefter välja önskat program och betalsätt.

 

AUTOMATTVÄTT
Biltvättens automattvätt har tre ­olika ­tvättprogram som är ­avsedda för ­personbilar och mindre ­transportbilar utan extra påbyggnader. ­Automattvätten har en tillåten maxhöjd på 2,5 meter.

 

SJÄLVTVÄTT
Självtvättsanläggningen har fyra gör-det-själv-hallar, samtliga med en maxhöjd på 3,7 meter. Två av hallarna är 9 meter långa, vilket lämpar sig extra bra för husbilar och husvagnar. Välj själv bland tvätt­programmen och växla fritt mellan stegen. Du betalar bara för den tid du tvättar!