Tillbaka till nyheter
Shopping & krogshow i toppklass

Shopping & krogshow i toppklass

Den 5 oktober 2023

Tillbaka till nyheter

Publiken har sagt sitt: I Ullared finns en krogshow helt i klass med Stockholm, Malmö och Göteborg. Nu är den tillbaka med samma hyllade stjärnor men i ett ännu proffsigare och snyggare sammanhang, med musik för alla och underhållning som framkallar allt från gapskratt till tårar.

Kanske förväntar sig folk inte att uppleva en krogshow med proffsensemble i en eventhall mitt i skogarna i Halland. Men så har det blivit, och regissören Jens Classon tänker inte ändra ett vinnande koncept. Med Mollie Minott och Lydia Schough som anslöt till förra showen är vi ett så gott gäng. Alla ger allt på scen och sprider sådan go energi omkring sig, och det når verkligen hela vägen ut till publiken, säger han.

 

”Showen är både superbarnslig och superseriös på en och samma gång.”

 

Jens Classon är regissör och den kreativa hjärnan bakom Ullareds Krogshow. Han beskriver årets show som ”Toppklass med knockout på slutet!”.

 

Ett vinnande koncept

Kvartetten bestående av Jimmy Ottosson, Niklas Nilsson, Lydia Schough och Mollie Minott intar Eventhallens krogscen den 14 oktober och kliver inte av förrän i början på december. Showen spelas fredagar och lördagar. Jens Classon utlovar egna versioner av publikens favoritlåtar, överraskningar och ett unikt liveframträdande av en av världens mest hyllade och tolkade låtar, för första gången i världshistorien. Något ingen bör missa.

Showen är både superbarnslig och superseriös på en och samma gång. Vi hinner med allt från trams till tårar, från lugna låtar till fullt ös, medvetslös.

I höst möter publiken en större scen som dessutom fått ett extra lyft av en stor ledskärm i bakgrunden så att showen blir ännu mer visuell. Faktum är att hela lokalen samt mingelbaren fått en uppdaterad inredning och en mer ombonad känsla. Dessutom utökas showen så att den börjar redan under förminglet. Och under maten bjuds det på akustisk musik och möjligen också några oväntade inslag.

 

”Det spelar ingen roll vem du är, alla underhålls och sjunger med!”

 

Kvartetten som intar Eventhallens krogscen i höst består av artisterna Jimmy Ottosson, Niklas Nilsson, Lydia Schough och Mollie Minott.

 

Lyxig shoppingweekend

Kombinationen underhållning, välkomponerad trerättersmiddag och god dryck, gärna ihop med en övernattning och två dagars shopping är oslagbar, säger Rebecca Karlsson som är bokningschef på Gekås Ullareds boendeanläggningar. Och det är hög tid att boka eftersom platserna under hösten bokas upp fort.

   – Det finns olika paket att välja på beroende på hur du vill bo: i Gekåsbyn eller på Hotellet, säger hon.

Kompisgäng, företagsfester, familjer med lite större barn (åldersgränsen är 13 år) eller par på shoppingtripp – krogshowen har hittills lockat en fantastiskt bred publik som själva kan välja om de vill sitta lugnt och njuta eller dansa på stolen med slipsen runt huvudet.

   – En av anledningarna till att krogshowen är så populär är just för att den passar alla. Det spelar ingen roll vem du är, det är en blandning av gammalt och nytt så alla underhålls och sjunger med, säger Rebecca. Och Jens håller med:
– Alla har skitkul – det är prisvärt, god mat och knockout på slutet. Det kan inte bli bättre!

 

Rebecca Karlsson, bokningschef på Gekås Ullareds boendeanläggningar, har skräddarsytt förmånliga showpaket som ger dig en lyxig minisemester i Ullared.

 

 

Fredagar & lördagar
14 okt–2 dec

 

Boka biljetter & paket!

Ullareds Krogshow har premiär lördagen den 14 oktober 2023 i Eventhallen och spelas fredagar och lördagar fram till och med 2 december. Show, inklusive trerätters middag, kostar 895 kronor. Du kan också boka ett förmånligt boendepaket med övernattning i Gekåsbyn eller på Hotellet.

 

Läs mer & boka!