Tillbaka till nyheter
Säsongens trender från leksaksavdelningen

Säsongens trender från leksaksavdelningen

Den 6 november 2020

Tillbaka till nyheter

Tågbanan från varumärket Jabadabado är tillverkad av trä och målad i pigga pastellfärger. En perfekt leksak som sätter igång fantasin och skaparglädjen hos de mindre barnen.

 

Varuhuset växer och vår populära leksaksavdelning får lite mer plats att breda ut sig på. Vi tipsar om några roliga favoriter just nu!

 

Letar du present till en nyfödd bebis? Då vill vi tipsa om en storsäljare! Sophie la Girafe är bitleksaken som stimulerar både syn, hörsel, smak, känsel och lukt. Den görs av naturgummi och målas för hand med kemikalier och ätbar färg.

 

Gosekaninen Miffy är från början en nederländsk barnboksfigur som skapades på 1950-talet. Nu har denna söta kanin fått ett rejält uppsving och blivit både en trendig inredningsdetalj och populär barnleksak. I varuhuset hittar du Miffy som både gungdjur och gosedjur i olika storlekar.

 

 

 

 

Visste du att Gekås sålde 60 000 leksakskalendrar förra året? En av årets nyheter är vinterstaden från Lego City.

 

 

 

 

 

Välkommen till Pippi Långstrumps magiska värld där spännande äventyr alltid utspelar sig. Med kvalitetsleksaker från det svenska varumärket Micki kan barnen skapa sina egna lekar med födelsedagskalas, spunkjakt, sakletarstrapatser och mycket mer.

 

Se mer tips från leksaksavdelningen här!