Tillbaka till nyheter
Reckordvecka på Gekås

Reckordvecka på Gekås

Den 22 november 2016

Tillbaka till nyheter

Nytt rekord på Gekås Ullared! Under veckan lyckades försäljningen passera 170 miljoner, vilket är ett nytt veckorekord!

Julhandeln har under hela hösten gått för fullt i Ullared. De första jultomtarna tittade fram i varuhuset redan i augusti och sedan har det fyllts på i takt med att allt fler kunder valt att resa till det stora gula varuhuset.

Veckorekord
Lördagen den 19/11 slutade försäljningen på 36 milj, vilket var snubblande nära 2015 års försäljningsrekord på 37,5 milj. Men med stark försäljning både på fredagen och söndagen blev det alltså nytt fantastiskt helgrekord för varuhuset och varuhusets matställen med hela 91 miljoner kronor!

– Vilka otroliga siffror, vi är givetvis väldigt glada och stolta, säger Jan Wallberg koncern-vd på Gekås Ullared. Jag vill rikta ett stort tack till såväl personal som kunder för en fantastisk shoppingvecka!

Shoppa, bo och umgås
Gekåsbyn har haft fullt upp i helgen med shoppande gäster som bott över på Hotellet, Motellet och i stugbyn. Gekås Ullared är idag Sveriges populäraste besöksmål och en fullvärdig destination med boende, mat, aktiviteter, event och med övernattande gäster från hela norra Europa.

Julhandel med stark försäljning
Hösten är den tid då Gekås Ullared har många besökare som ska handla inför julen, därför är det också just då försäljningen når toppnoteringar. Att vi i år når ett så fint resultat för en hel vecka är extra roligt och ett kvitto på att våra underbara medarbetare gör ett fantastiskt gott jobb.

– Naturligtvis ska vi fira, det gör vi alltid, konstaterar Jan.