Tillbaka till nyheter
Pernillas skor

Pernillas skor

Den 7 september 2023

Tillbaka till nyheter

Rund tå, fyrkantig tå och bred klack. Ankelboots och dra på-stövlar i ull och fårskinn. Höstens skor från Pernilla Wahlgren Design kommer i många varianter. En sak har de dock gemensamt.
– Alla är otroligt snabba att ta på sig, och det älskar jag! säger Pernilla Wahlgren.

I Pernillas kollektion finns flera olika loafers att välja mellan.

När det kommer till Pernilla och skor finns det en sak som är extra viktig. Förutom att de är snygga och bekväma, såklart.
– De ska vara enkla att ta på! Jag har inget tålamod med snörning och grejer på ­stövlar. Här är det bara att stoppa ner fötterna och det är fantastiskt!
Pernilla är känd för sin stora skopassion och beskriver höstens nyheter från Pernilla Wahlgren Design som ”Prada-inspirerade, men till ett betydligt bättre pris”.
– De är definitivt lika snygga. Sedan har vi gjort världens grymmaste gympadojor i gräddrosa. Samma modell som i våras men i nya färger. Den är kraftig med hög sula, men lätt som en fjäder och jätteskön.
Att skorna ska vara behagliga att stå och gå i är en självklarhet för Pernilla som själv alltid är på språng. Hennes sneakers fick det ultimata testet under en Italienresa då hon gick 18 000 steg på en dag.
– Trots helt nya skor fick jag noll ­skoskav. Det är ett ganska gott betyg!
Pernillas skokollektion hade premiär i våras och finns på skoavdelningen på plan 2 i varuhuset. Det blev en stor succé och Pernilla har fått fin feedback av både ­kunder och kompisar.
– Sofia Wistam har bott i sina ­leopard­gympadojor från i våras! Många reagerar på att skorna är av så hög kvalitet trots ett bra pris. Det gör mig stolt. Jag vet ju att de är både sköna, snygga och väldigt prisvärda.

Kundernas favoritsneakers finns nu också i en gräddrosa nyans.

Klassiska snörkängor med Pernillas ananas som personlig signatur.

Klassiska stövlar med klack är en av höstens stora trender.