Tillbaka till nyheter
Ny säsong av Ullared

Ny säsong av Ullared

Den 11 januari 2017

Tillbaka till nyheter

Tv-serien Ullared är Kanal 5:s populäraste produktion genom tiderna. Tisdag 31 januari är det premiär för säsong 8 och vi får stifta bekantskap med nya shoppingentusiaster och återse Morgan, Ola-Conny och de andra folkkära karaktärerna.

Ullared är tillbaka i tv-rutan! Den 31 januari kl. 20.00 på Kanal 5 är det premiär och en rafflande säsong om livet i och omkring det stora gula varuhuset väntar. Under seriens 12 avsnitt kommer vi få stifta bekantskap med en hel hop glada shoppingglada kunder som styr kundvagnen på jakt efter de stora fynden. Vi möter de rutinerade shoppingproffsen som har förberett resa och inköpslista i månader, och de nyfrälsta entusiasterna som kämpar med att hitta rätt bland hyllorna.

Självklart får vi även återse alla folkkära favoriter i nya säsongen. Morgan och Ola-Conny är på plats och fixar allt från ankrace till motionslopp och wrestlingmatcher. Gekås koncern-vd Jan Wallberg delar med sig av företagets storslagna planer och spännande projekt för framtiden. Och självklart dyker även Kjell, Åke, Gunnel och Maritta upp i shoppingvimlet!

Boka upp dina tisdagkvällar och häng med till Ullared!

Läs mer om Morgan och Ola-Connys resa från lagerarbetare till tv-kändisar HÄR >>