Tillbaka till nyheter
Middag på Hotellets restaurang

Middag på Hotellets restaurang

Den 18 juli 2019

Tillbaka till nyheter

Hungrig efter shoppingdagen och sugen på god mat och läskande dryck i mysig miljö? Då är Hotellrestaurangen bästa valet. Här står bland annat en generös buffé uppdukad för alla smaker och för den som vill stilla hungern utan att vänta. Välkommen till Gekås godaste After Shopping!

Bara 250 meter från varuhuset finns en av Ullareds lite undangömda pärlor: Hotellrestaurangen. På den ombyggda innergården finns numera en vacker och ljus inglasad restaurang som på kort tid blivit ett favoritställe för både shoppingsgäster och Ullaredsbor.

– När vi byggde om här ville vi göra det enkelt och mysigt. Så utomhus fick bli inomhus med känslan av natur och öppenhet kvar. Pelarna är trädstammar, konferensrummet ovanför en trädkoja och de gröna, rundande sofforna liknar buskar, beskriver hotellchef Elisabeth Nilsson.

Hotellrestaurangen Gekås Ullared

 

OMTYCKT BUFFÉKONCEPT

De som trott att restaurangen bara är för hotellets gäster har gått miste om något. Här är öppet för alla med trötta fötter och tomma magar från klockan 16.00 på eftermiddagen varje dag. Från klockan 17.00 kan du beställa från menyn och klockan 18.00 dukas en riklig buffé fram.

– Vi vet att man efter en hel dags shopping ibland inte orkar välja från en meny. Och att man vill att det ska gå snabbt att få in maten. Buffén har något för alla smaker och är uppbyggd som en trerättersmeny med förrätt, varmrätt och efterrätt, och man kan prova allt, förklarar restaurangchef Patric Jernberg.

Utbudet på buffén varierar litet beroende på säsong men en typisk dag kan man hitta till exempel lax, revbensspjäll och kyckling, potatisgratäng, pasta, goda sallader och tillbehör.

Hotellrestaurangen Gekås Ullared

– Och naturligtvis har vi även en liten à la carte-meny med klassiker som högrevsburgare, vegetariskt spett eller räksmörgås för den som vill ha det, säger han.

AFTER SHOPPING

After shopping Hotellrestaurangen Gekås Ullared

Ofta är det hög stämning och trevligt sorl i lokalen; shoppinggäng som jämför fynd, stora eller små sällskap som njuter av god mat och långväga shoppare som vill fylla på energidepåerna före avfärd.
– Det känns fint att kunna erbjuda våra besökare en möjlighet att njuta och äta gott i en så här fin, rymlig miljö, säger Elisabeth Nilsson.

Patric Jernbergh, affärsområdeschef Gekåsresturanger, Elisabeth Nilsson, hotellchef, Gekås Ullared

Affärsområdeschef Patric Jernberg och hotellchef Elisabeth Nilsson hälsar alla hungriga välkomna till Hotellrestaurangens mysiga miljö.