Tillbaka till nyheter
Klassiskt & knalligt på den nya väskavdelningen

Klassiskt & knalligt på den nya väskavdelningen

Den 14 april 2023

Tillbaka till nyheter

En lagom stor axelremsväska i svart läder som funkar till det mesta, den perfekta resväskan eller kanske en rosa smällkaramell som färgklick till en neutral outfit? Gekås Ullareds väskavdelning har fått nytt utseende och du hittar väskor för alla tillfällen, stilar och smaker.

Numera hittar du väskavdelningen mellan Sportbaren och damavdelningens provrum. Där har väskorna fått en ny inbjudande shoppingmiljö, omgivna av inspirerande bilder, tydliga skyltar och gröna växter. Kunderna tycker att de nu hittar bättre och framför allt: att de fyndar mycket mer.

I varuhuset hittar du väskor i såväl klassisk modell som de senaste trenderna. Hitta din personliga favorit!

– Under pandemin gick folk varken till jobbet eller bjöd in till fest, så väskor var inte prioriterat. Men nu har det verkligen vänt, och vi är så nöjda med hur inspirerande avdelningen har blivit, säger Alexandra Andersson som är inköpare av bland annat väskor, plånböcker och necessärer. Hon berättar att kunderna just nu shoppar mycket små väskor i knalliga färger.

VÄSKAN GÖR COMEBACK

Inför vår och sommar har hon fyllt avdelningen med klassiker, men också väskor som tilltalar dig som är på jakt efter de senaste trenderna och kanske vill ha flera väskor att välja mellan och matcha efter kläder och tillfälle. För naturligtvis är priserna bra och sortimentet brett och som gjort för att skapa ”villhöver”-känsla.

– Just nu är ju modet ganska uppklätt, och då är väskan ett måste. Jag tycker i och för sig att väskor alltid är en obligatorisk del av outfiten, oavsett vad du har på dig eller vad du ska göra, säger Alexandra. Svarta väskor är tidlösa köp som passar alla stilar och alltid funkar, men Alexandra märker också att allt fler väljer beige som basfärg, vilket är lite av ett trendbrott. Hennes egen favoritväska är dock svart.

– Vi har en flätad axelremsväska i svart skinn som passar till allt och är otroligt prisvärd. Den är lite större och har många bra fack – jag klarar mig nästan inte utan den, säger hon.

SÄSONGENS TRENDER

Några kundfavoriter i vår och sommar är små skinnväskor i knalliga färger som cerise, ärtgrön och koboltblå. Många gillar att pigga upp en i övrigt neutral, enfärgad outfit med en knallig väska. Men Alexandra tror också att väskor i flera olika storlekar med kviltat eller flätat mönster blir storsäljare denna säsong. Ett annat smart inköpstips från henne är straps, utbytbara axelremmar för en billig peng, så att du kan variera dina väskor i all oändlighet.

– Storsäljare bland strapsen är de svartbeigerandiga och de leopardmönstrade i starka färger. Men de enfärgade säljer också otroligt bra! Det är ett enkelt och framför allt billigt sätt att hotta upp din väska.

VÄSKOR FÖR ALLA

Men du hittar förstås mycket mer än klassiska damväskor på avdelningen. Där finns ett brett sortiment av mobilväskor, necessärer, coola skolväskor för barnen, shoppers på hjul, praktiska och snygga väskor för jobbet med plats för datorn, mängder av ryggsäckar och sportbagar, och så klart resväskor för alla smaker och resmål. Vid väskorna hittar du också matchande detaljer som axelremmar, korthållare och plånböcker att komplettera din look med. Så vi kan verkligen rekommendera att ge väskavdelningen ordentligt med tid – och att inte glömma att skriva ”ny väska” på inköpslistan.