Tillbaka till nyheter
Glenn Strömbergs sjunde kollektion för Gekås Ullared!

Glenn Strömbergs sjunde kollektion för Gekås Ullared!

Den 30 mars 2022

Tillbaka till nyheter

Våren och sommarens Glenn Strömberg-kollektion är en fantastisk mix av välklätt, lättburet och bekvämt. Och nu kan du inte bara klä dig i Glenn Strömbergs design , du kan även dofta på hans nya favoritdoft som lanseras till sommaren.

 

Det är en tillfreds Glenn Strömberg som släpper sin sjunde kollektion för Gekås Ullared. Allt flyter på fint: Han har återigen sin bas i Bergamo med familjen efter turbulenta tider med lång karantän i Stockholm. Dessutom har han kunnat tillbringa mer tid med barnbarnen och på Teneriffa.

Glenns kommentatorsjobb för Viaplay har nyligen blivit förlängt och han är extra nöjd med de kläder som lanseras på Gekås i vår. Tidlöst mode som perfekt prickar in årets alla trender och tillsammans skapar en riktigt snygg garderob för alla tillfällen. De tidigare kollektionerna har tilltalat både yngre och äldre män, ett bevis på att designen är väl genomarbetad och lyhörd för olika åldrars stilar och önskemål.

 

Sportigt och välklätt, bekvämt och snyggt. Denna säsong har Glenn varit med och lagt extra vikt vid passform och material.

Två saker vill Glenn Strömberg särskilt nämna, kanske för att han varit med och lagt mycket tid på att allt ska bli precis som han vill ha det. Den första är ett nytillskott i kollektionen.

– Det är en riktigt snygg och bra manchesterskjortjacka som kommer i ljusblått eller beige. Det är ett plagg som jag velat ha med ett tag och som passar riktigt bra nu i vår och sommar, säger han. Den andra är jeansen. De har varit populära storsäljare i alla år på Gekås och omtyckta av alla åldrar.

– Men jag ville göra dem helt perfekta, in i minsta detalj. Så jag kollade närmare på i princip vartenda jeansmärke jag någonsin köpt, kände på materialet, stretchen och kollade på detaljer och passform. Designteamet sydde upp fyra olika
modeller som jag har gått omkring i och testat nu ett tag, säger han. Resultatet är en bättre och mer följsam passform och ett mjukare tyg i en högre kvalitet utan att det avspeglar sig på prislappen.

Säsongens färger är – förutom blått – beige och grått samt accenter av grönt och bordeaux. Färgerna dyker upp i fina kombinationer bland annat i mönstrade kortärmade skjortor. – De både sticker ut lite och passar in väldigt bra. Bland annat har vi med en randig skjorta som känns lite retro-golfmode som jag tror att många kommer att använda lite när som helst. För mig känns det som en perfekt, skön skjorta för sommardagar.

Annat nytt för säsongen är fler sportplagg, bland annat en hoodie med stora fält i blått och grått samt tillhörande byxor. Men något som Glenn själv ser fram emot är att se reaktionerna på den nya doft som han lanserar till sommaren och som finns att köpa på Gekås.

– Parfymen är, precis som kläderna, väldigt personligt kopplad till mig och vad jag gillar. Alla i min omgivning har fått provdofta och gett mer än godkänt. Och extra kul är det ju att den har bergamott i sig – namnet kommer ju härifrån Bergamo och frukten odlas här, säger han. Bergamottoljan har en bitter citruston som ger en väldigt sportig fräschör till doften. Den känns tydligt i Glenns parfym, förutom stråk av örter, ingefära och viol samt trä och mysk, dofter som framträder i olika lager. Den finns på både kosmetikavdelningen och vid Glenn Strömbergkläderna, men lär inte vara svår att hitta – det är bara att sniffa sig fram. Doften finns som deostick och parfym. Förpackningen pryds förstås av en stor gyllene sjua, en detalj som också går att hitta lite här och där på Glenn Strömbergs plagg. Stort eller smått.

Siffran 7 är svenskarnas vanligaste turnummer, men för Glenn Strömberg betyder siffran lite extra eftersom det var hans tröjnummer under fotbollskarriären i Atalanta (där han faktiskt började den 7/7 1984). Han har alltid sju livsviktiga prylar i sin väska, och ryktet säger att det är sju prillor under läppen som gäller också. Så att Glenn Strömberg alltså nu gör sin sjunde kollektion för Gekås – det kan bara betyda tur.

Se vårens Glenn Strömberg Collection här >>