Tillbaka till nyheter
Gekåsbyns bästa After Shopping-aktiviteter

Gekåsbyns bästa After Shopping-aktiviteter

Den 26 juni 2020

Tillbaka till nyheter

Att bo i Gekåsbyn ska vara en upplevelse och bjuda på något utöver det vanliga. Efter en heldag i varuhuset kan det vara skönt för både stora och små att hitta på något helt annat. Vi har sammanställt våra bästa After shopping-tips för hela familjen!

 

Höghöjdsbana
Krydda shoppingen med en liten adrenalinkick uppe bland trädtopparna i Gekåsbyns egen höghöjdsbana! Fyra hisnande banor löper högt uppe bland träden som du tar dig runt på repstegar, plattformar, klätterhinder, linbanor, balansbrädor och svindlande hopp. Visserligen är du tryggt fastspänd i säkerhetslinor, men det är ändå en upplevelse som testa dina gränser. Höghöjdsbanan har blivit ett populärt sätt att umgås för hela familjen, och ett kul inslag på en möhippa och företagskickoff. Höghöjdsbanan går att boka här i förväg eller chansa på drop-in i aktivitetsreceptionen.

 

Lekplats
Mitt i centrum av Gekåsbyn har vi byggt en 900 kvadratmeter stor lekplats där lek och skoj väntar för alla barn. Miljön är naturinspirerad har allt från linbanor och hinderbanor till gungor och karuseller. Här finns gott om spännande och roliga inslag som håller barnen sysselsatta under semesterturen till Ullared.

 

Äventyrsgolfbana
Granne med lekplatsen ligger vår uppskattade äventyrsgolfbana. Förra året var det nypremiär för banan som nu är både större och lite kluriga än föregångaren. Men de tolv banorna är familjeanpassade och bjuder på lagom utmaning för alla åldrar och svårighetsgraden går att anpassa. Klubbor och poängkort hämtar du i Gekåsbyns aktivitetsreception. Se aktuella öppettider här!

 

Musasjö
Mitt emellan varuhuset och Gekåsbyn hittar du Musasjö. Här kan du spendera soliga sommardagar på badstranden som har både brygga och rutschkana. Eller samla shoppinggänget och boka Gekås egen bastuflotten med plats för 15 personer.

 

Bad & Bastu
Lagom till sommarsäsongen slår vi upp portarna till Gekåsbyns Bad & Bastu, ett helt nybyggt relaxområde med vedeldade tunnor, bastu och grillstuga. I anslutning finns också omklädningsrum med duschar. Boka in ett par avkopplande timmar för dig och shoppingsällskapet. Läs mer och boka här!