Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared söker 450 nya medarbetare inför hösten högsäsong

Gekås Ullared söker 450 nya medarbetare inför hösten högsäsong

Den 17 juli 2019

Tillbaka till nyheter

På Gekås Ullared fortsätter högkonjunkturen. Hittills i år har företaget anställt 470 medarbetare till verksamheten, men till höstens shoppingsäsong behöver ytterligare 450 medarbetare anställas.  

– Inför hösten behöver vi rekrytera ett stort antal nya medarbetare för att täcka behovet under högsäsong. För skolungdomar och andra som vill jobba kvällar och helger är det en bra möjlighet att komma ut på arbetsmarknaden och lära sig serviceyrket, säger VD Boris Lennerhov.

– Våra medarbetare är fenomenala på att arbeta effektivt i högt tempo och samtidigt hålla en hög servicegrad. För säsongspersonal finns ofta chans att få jobba vidare inom Gekås verksamhet, säger Boris Lennerhov.

Gekås Ullared är största privata arbetsgivaren i Falkenbergs kommun med cirka 2 000 medarbetare på lönelistan i högsäsong.

För hösten 2019 söker Gekås Ullared 450 tjänster till varuhuset och Gekås restauranger: Restaurangen, Kaffebaren, Sportbaren, Sallad & Matbaren och Hotellrestaurangen. Ansök via www.gekas.se/jobb. Vid frågor kontakta rekrytering@gekas.se