Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared släpper ny kollektion med Glenn Strömberg

Gekås Ullared släpper ny kollektion med Glenn Strömberg

Den 21 februari 2020

Tillbaka till nyheter

Gekås Ullareds succésamarbete med Glenn Strömberg fortsätter! Nu släpps den tredje herrmodekollektionen och fotbollslegendaren kommer till varuhuset torsdag 9 april och fredag 10 april för att träffa sina kunder.

Samarbetet med Glenn Strömberg har fått Gekås Ullareds herravdelning att slå försäljningsrekord. Under 2019 köpte varuhusets kunder Strömbergkläder för över 24 miljoner kronor. Nu släpps vårens kollektion som går helt i linje med Glenn Strömbergs storsäljande signaturstil.

– I år är det extra svårt att välja mina favoriter för jag gillar verkligen allt i vårens kollektion. Allt! Skjortorna sitter perfekt, tyget i våra chinos är helt grymt, de blommiga skjortorna känns helt rätt och accessoarerna är precis min stil, säger Glenn.

Steve Andreasson är inköpare på Gekås och ansvarig för Glenn Strömberg Collection. Han har på nära håll följt hur kunderna tagit emot Glenns kollektioner och sett vilka plagg som blivit storsäljare.

– Vi har tidigare tagit med mycket klassiska baskläder i Glenn Strömberg Collection, men kunderna har tydligt visat att de också är öppna för lite mer vågade kläder. Moget men ändå trendigt, och så får det gärna hända lite med mönster, detaljer och strukturer. Vårens kollektion känns fantastiskt bra. Vi har sett vad kunderna gillar och jag tror att vi prickat helt rätt, säger Steve.

Vårens kollektion blir den tredje som Glenn Strömberg designar exklusivt för Gekås Ullared. Lagom till påsk helgen, torsdag 9 april och fredag 10 april, kommer fotbollslegendaren att vara på plats i varuhuset för att träffa sina kunder.

– Det är alltid lika roligt att komma till Ullared och snacka med kunderna. Jag har ett hektiskt schema och det blir som en minisemester att komma till varuhuset och liksom inte prestera, utan bara ha roligt, säger Glenn.