Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared har Sveriges nöjdaste kunder

Gekås Ullared har Sveriges nöjdaste kunder

Den 30 maj 2022

Tillbaka till nyheter

Sveriges nöjdaste kunder handlar på Gekås Ullared! Det visar Evimetrix undersökning ”Svenskarnas favoritcentrum 2022”. ”Våra medarbetare är väldigt duktiga när det kommer till att leverera bra service och bemötande”, säger Gekås Ullareds vd Patrik Levin.

Evimetrix gav nästan 7 000 konsumenter möjlighet att tycka till om 330 av landets köpcentrum, gallerior och handelsplatser. Och utmärkelsen ”Sveriges favoritcentrum 2022” går till Gekås Ullared, Skandinaviens största varuhus.

– Den här utmärkelsen gör mig riktigt stolt, säger vd Patrik Levin. Den är ett kvitto på att vi har lyckats leverera en oslagbar shoppingupplevelse även i en tid med pandemirestriktioner som utmanat vardagen på många sätt.

Särskilt utmärker sig Gekås Ullared med positiva omdömen kopplat till kundbemötande. Enligt Evimetrix konsumentpanel är man bäst i Halland inom detta område.

– Kundfokus är vårt främsta ledord och något som vi arbetar aktivt med varje dag. Våra medarbetare i varuhuset, restaurangerna och boendeanläggningen är väldigt duktiga när det kommer till att leverera bra service och bemötande till våra besökare, säger Patrik.

– I min värld är utmärkelser och rekord till för att fira! Den här gången blir det tårtbjudning i Personalrestaurangen för alla medarbetare, säger Patrik.