Tillbaka till nyheter
Gekås Ullareds Tjejhelg slog bokningsrekord

Gekås Ullareds Tjejhelg slog bokningsrekord

Den 27 oktober 2017

Tillbaka till nyheter

När Gekås Ullared släppte platserna till årets Tjejhelg var trycket enormt. På under en timme såldes samtliga biljetter till evenemanget slut. För att ge fler chansen att ta del av det populära evenemanget beslutades att arrangera två Tjejhelger.

Tjejhelgen innebär en fullspäckad helg med två hotellövernattning, god mat, modevisning och massor av shopping. Att evenemanget är populärt gick inte att missta sig på när biljetterna släpptes.

– Vilken respons! När vi släppte biljetterna i onsdags var responsen stor och det känns otroligt kul. För att ge fler chansen att uppleva Tjejhelgen valde vi att släppa ett datum till, säger Therese Dalevi, konferens- och eventsamordnare.

Hotell, middag, mode och shopping

Tjejhelgen kommer att gå av stapeln den 16-18 mars samt även nu den extra insatta den 9-11 mars. I paketet ingår två övernattningar i 2-4 bäddsrum på Hotellet inkl. frukost, mingelbuffé och bubbel på ankomstdagen, tvårättersmiddag med dryck, modevisning med kläder från Gekås Ullared, underhållning och överraskningar. Och givetvis, shopping under två dagar i varuhuset!