Tillbaka till nyheter
Få fina naglar hos Hår & Häpna

Få fina naglar hos Hår & Häpna

Den 3 december 2020

Tillbaka till nyheter

En trappa upp finns en skön oas där du kan ta en paus från shoppingen. Salong Hår & Häpna klipper, färgar och stylar – och erbjuder nu också nagelbehandlingar.

Att kliva in på Hår & Häpna ger en härlig konstrast till myllret i varuhuset. Här är de enda ljud som hörs mjukt småprat, hårtorksbrus och svaga metallklick från flinka saxar. Salongen en trappa upp har funnits i tio år, och många är de kunder som passat på att klippa sig, färga håret, få slingor, färga ögonbryn och fransar eller ta hål i öronen under en skön paus mitt i shoppandet. Nu går det också att fixa naglarna. Vi erbjuder allt från klassisk manikyr med vanlig lackning till förlängning med all möjlig design helt efter kundens önskemål.

 

 

Att få nya naglar tar allt från en halvtimme för en klassisk manikyr till två timmar för den som vill få ett helt nytt set av förlängda naglar. Så kallad gellack – ett lack som härdas med UV-ljus och håller i upp till en månad – är just nu den populäraste behandlingen. Det trendigaste just nu är en snygg nude färg åt det beigerosa hållet. Det börjar även bli mer neon och många kunder vill leka med glitter och färg i olika kombinationer.

Kunderna har hittills gett tummen upp till den nya möjligheten att fixa naglarna på Gekås Ullared.

 

Så bokar du din behandling

Klicka här och välj Boka online samt önskad behandling. Här kan du boka olika frisörbehandlingar, frans- och brynfärgning eller nagelbehandlingar. Det står tydligt vid varje alternativ dels hur lång tid det tar, dels vad det kostar.

Välj därefter personal och boka in dig i kalendern på en ledig tid. Fyll i dina uppgifter och så får du en bekräftelse skickad till dig.

Det går också bra att boka på telefon på 0346-378 80 eller chansa på drop in-tider.