Tillbaka till nyheter
Bättre förmåner och färre avgifter med nya Gekåskortet

Bättre förmåner och färre avgifter med nya Gekåskortet

Den 18 november 2020

Tillbaka till nyheter

Nu lanserar Gekås Ullared sin nya kort- och betallösning Gekåskortet. Ett Mastercard som hjälper kunderna att shoppa ännu smartare både på Skandinaviens största varuhus, och överallt i världen. ”Vi har tagit fram ett kort med riktigt bra förmåner och utan onödiga avgifter”, säger Gekås Ullareds vd Boris Lennerhov.

Gekås Ullareds framgångsfilosofi är att alla nya satsningar ska utgå från kundens önskemål, efterfrågan och behov. Och i utvecklingen av den nya kort- och betallösning Gekåskortet följdes principen till punkt och pricka.

– Vi har tagit fram ett kort med riktigt bra förmåner och utan onödiga avgifter. Det är ett Mastercard utan års- eller fakturaavgift som ger obegränsad bonus på alla köp, överallt. Med Gekåskortet kan kunden samla bonus på veckohandlingen, tandläkarbesöket, semesterresan eller familjens nya dator. Det är ett smart sätt att shoppa där alla utgifter i vardagen hjälper till att generera bonus att handla för i varuhuset, säger Boris Lennerhov.

Efter 26 år avslutar Gekås Ullared samarbetet med Ecster och väljer Resurs Bank som ny partner. Ett byte som både ger bättre villkor för Gekås Ullared och maximala förmåner till de nya kortkunderna.

– Vi är oerhört glada att vi fått förtroendet att bli samarbetspartner till Gekås Ullared, säger Christoffer Norrthon, Executive account manager på Resurs Bank. Tillsammans lanserar vi en betallösning med Gekåskundens behov i fokus och kommer arbeta aktivt för att skapa mervärde för kortkunderna. Med oss får Gekås Ullared också möjlighet att jobba mer avancerat med CRM för att ta fram målgruppsanpassad kundkommunikation.

Gekås Ullared och Resurs Bank påbörjar nu en gemensam informationskampanj för att konvertera alla befintliga shoppingkortskunder till det nya Gekåskortet. Första ansökningsdag för Gekåskortet är 18 november. Från och med 31 januari 2021 kommer Shoppingkortet helt upphöra att generera bonus på Gekås Ullared.

Läs mer om Gekåskortet >>

Läs mer om Shoppingkortet som upphör i början av 2021 >>