Wienerpekan

Allergener
Wienerpekan

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

VETEMJÖL, vegetabilisk olja och fett (palm, rapsolja, kokos), vatten, socker, PECANNÖTTER, kondenserad MJÖLK, sötningsmedel E966,invertsockersirap, jäst, glukos-fruktossirap, glukossirap, stärkelse, lönnsirap, salt, ÄGG, naturlig arom, emulgeringsmedel (E472e, E471),VASSLEPULVER, druvsocker, stabiliseringsmedel E341i, förtjockningsmedel E464, mjölbehandlingsmedel E300, bakhjälpmedel (amylas, hemicellulas).

Smaksatt lönnsirap: fruktossirap, glukossirap , socker, vatten, salt, naturlig arom.

Kan innehålla spår av soja, hasselnöt, mandel och sesam.