Gluten
Gluten
Senap
Sojabönor
Ägg
Senap
Selleri
BRÖD: VETEMJÖL, vatten, SURDEG (RÅG), sirap, HAVREFIBER, HAVRESKÅLLNING, rapsolja, fermenterat VETEMJÖL, salt, jäst, VETEGLUTEN, socker, emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders, mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslectin), bakpulver (hjorthornsalt, MALTMJÖL (KORN), enzym, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
Vegburgare: Vegetabiliskt protein (SOJA, VETE) Vegetabilisk olja (solrosolja), potatisstärkelse, majsstärkelse, VETEfiber, naturliga aromer, VETEmjöl, havssalt, förtjockningsmedel (cellulosaextrakt), lök, SENAPSpulver, färgämne: sockerkulör
ÖVRIGT: Dressing (majonnäs (pressad rapsolja, vatten, ÄGG, gult SENAPSFRÖ, socker, salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (ättiksyra, citronsyra) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), chilisås (tomat, tomatpuré, ingefära, cayennepeppar, kanelarom, socker, ättikssprit, salt, lök, kryddor (bl.a. SELLERI), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserverings-medel E202, E211, chiliextrakt), gurkmix (gurka, vatten, lök, socker, ättika, paprika, modifierad stärkelse, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel E211, E202, färgämnen E141, E101), kebabkrydda (svartpeppar, paprika, spiskummin, oregano, cayennpeppar, vitlök, gurkmeja, koriander, chilipeppar)), sallad, tomat
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.