Vegetarisk Hamburgare

dressing, sallad & tomat
Allergener
Bröd

Gluten

Vegburgare

Gluten

Senap

Sojabönor

Dressing

Ägg

Senap

Selleri

Ingredienser

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, SURDEG (RÅG), sirap, HAVREFIBER, HAVRESKÅLLNING, rapsolja, fermenterat VETEMJÖL, salt, jäst, VETEGLUTEN, socker, emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders, mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslectin), bakpulver (hjorthornsalt, MALTMJÖL (KORN), enzym, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

Vegburgare: Vegetabiliskt protein  (SOJA, VETE) Vegetabilisk olja (solrosolja), potatisstärkelse, majsstärkelse, VETEfiber, naturliga aromer, VETEmjöl, havssalt, förtjockningsmedel  (cellulosaextrakt), lök, SENAPSpulver, färgämne: sockerkulör

ÖVRIGT: Dressing (majonnäs (pressad rapsolja, vatten, ÄGG, gult SENAPSFRÖ, socker, salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (ättiksyra, citronsyra) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), chilisås (tomat, tomatpuré, ingefära, cayennepeppar, kanelarom, socker, ättikssprit, salt, lök, kryddor (bl.a. SELLERI), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserverings-medel E202, E211, chiliextrakt), gurkmix (gurka, vatten, lök, socker, ättika, paprika, modifierad stärkelse, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel E211, E202, färgämnen E141, E101), kebabkrydda (svartpeppar, paprika, spiskummin, oregano, cayennpeppar, vitlök, gurkmeja, koriander, chilipeppar)), sallad, tomat

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.