69:-

Ugnsbakad lax

med romsås, kokt potatis & ärtor
Allergener
Lax

Fisk

Selleri

Romsås

Mjölk/ laktos

Ägg

Fisk

Ingredienser

Ingredienser

LAX: LAX (SALMO SALAR), salt, citronpeppar (salt, svartpeppar, surhetsreglerande medel (E330), lök (granulat), paprika, kryddor (gurkmeja, vitlök), socker, SELLERI, vegetabilisk olja (raps), arom (citron)).

ROMSÅS: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415) krydda och konserveringsmedel (E202)), GRÄDDFIL (MJÖLK) (högpastöriserad grädde, syrningskyltur), tångkaviar (havstångsextrakt, salt, kryddor (cayenne, peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad), surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202), färgämne (E160c, E160a))(5,2%), lök, dill, gräslök, citronjuice (citron, konserveringsmedel E224), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).

ÖVRIGT: Potatis, ärtor, citron, ruccola

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas