Tre sorters kakor

Glutenfria
Allergener
Tre sorters kakor

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Ingredienser

GLUTENFRI SYLTKAKA

Glutenfri mix (potatisstärkelse, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse (E 1422), konsistensmedel (xantan), salt, färgämne (E160a), vanillin), SMÖR, krämpulver (socker, modifierad stärkelse (potatis), SKUMMJÖLKSPULVER, vegetabilisk olja (kokos), förtjockningsmedel E 401, arom, salt, vanillin, färgämne E 160a).
SYLT: Socker, äpple, hallon, vatten, jordgubbar, förtjockningsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat).

 

GLUTENFRI CHOKLADBRÖD

Potatisstärkelse, SMÖR, socker, MANDEL, ÄGGVITEPULVER, kakaopulver, modifierad stärkelse (E 1422), konsistensmedel (E415), salt, färgämne (E 160a), vanillin.

 

GLUTENFRI MANDELPINNE

MANDELMASSA (socker, MANDEL , vatten, glukossirap, konserveringsmedel E202), Glutenfri mix (potatisstärkelse, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse (E1422), konsistensmedel (xantan), salt, färgämne (E160a), vanillin) SMÖRÄGGVITA, vatten, SKUMMJÖLKSPULVER, arom.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas