Tre sorters kakor

Glutenfria

Allergener
Tre sorters kakor

Mjölk/ Laktos

Ägg

Nötter

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

GLUTENFRI SYLTKAKA

Potatisstärkelse, SMÖR, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse E1422, E1414, SKUMMJÖLKSPULVER, vegetabilisk olja (kokos), stabiliseringsmedel E415, förtjockningsmedel E401, salt, färgämne E160a, arom, vanillin.

SYLT: Socker, äpple, hallon, vatten, jordgubbar, förtjockningsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat).

GLUTENFRI CHOKLADBRÖD

Potatisstärkelse, SMÖR, socker, MANDEL, ÄGGVITEPULVER, kakaopulver, modifierad stärkelse E1422, stabiliseringsmedel E415, salt, färgämne E160a, arom.

GLUTENFRI MANDELPINNE

Socker, MANDEL 20%, SMÖR, potatisstärkelse, glukossirap, ÄGGVITA, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse E1422, vatten, SKUMMJÖLKSPULVER, vaniljarom, stabiliseringsmedel E415, E412, konserveringsmedel E202, salt, färgämne E160a, antioxidationsmedel E331, surhetsreglerande medel E330.