Tre sorters kakor

Glutenfria
Allergener
Tre sorters kakor

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Ingredienser

GLUTENFRI SYLTKAKA

INGREDIENSER:
Glutenfri mix (potatisstärkelse, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse (E 1422), konsistensmedel (xantan), salt, färgämne (E160a), vanillin), SMÖR, krämpulver (socker, modifierad stärkelse (potatis), SKUMMJÖLKSPULVER, vegetabilisk olja (kokos), förtjockningsmedel E 401, arom, salt, vanillin, färgämne E 160a).
SYLT: Socker, äpple, hallon, vatten, jordgubbar, förtjockningsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat).

GLUTENFRI BONDKAKA

INGREDIENSER:
SMÖR, MANDEL, sirap, (potatisstärkelse), pastöriserade HELÄGG, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse (E 1422), konsistensmedel (xantan), salt, konserveringsmedel (E 202), surhetsreglerande medel (E 330), färgämne (E 160a), vanillin.

GLUTENFRI MANDELPINNE

INGREDIENSER:
MANDELMASSA (socker, MANDEL , vatten, glukossirap, konserveringsmedel E202), Glutenfri mix (potatisstärkelse, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse (E1422), konsistensmedel (xantan), salt, färgämne (E160a), vanillin) SMÖRÄGGVITA, vatten, SKUMMJÖLKSPULVER, arom.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas