Tre sorters kakor

Glutenfria
Allergener
Tre sorters kakor

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Ingredienser

GLUTENFRI SYLTKAKA

Potatisstärkelse, SMÖR, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse E1422, E1414, SKUMMJÖLKSPULVER, vegetabilisk olja (kokos), stabiliseringsmedel E415, förtjockningsmedel E401, salt, färgämne E160a, arom, vanillin.

SYLT: Socker, äpple, hallon, vatten, jordgubbar, förtjockningsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat).

GLUTENFRI CHOKLADBRÖD

Potatisstärkelse, SMÖR, socker, MANDEL, ÄGGVITEPULVER, kakaopulver, modifierad stärkelse E1422, stabiliseringsmedel E415, salt, färgämne E160a, arom.

GLUTENFRI MANDELPINNE

Socker, MANDEL 20%, SMÖR, potatisstärkelse, glukossirap, ÄGGVITA, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse E1422, vatten, SKUMMJÖLKSPULVER, vaniljarom, stabiliseringsmedel E415, E412, konserveringsmedel E202, salt, färgämne E160a, antioxidationsmedel E331, surhetsreglerande medel E330.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.