99.-

Tacopaj

Nötkött, serveras med gräddfil, pico de gallo och tortilla chips.

Allergener
Tacopaj

Spannmål

Mjölk/ Laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

TACOPAJ: Nötkött, VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), lök, CRÈME FRAICHE, grillad röd paprika, SMÖR, MJÖLK, GRÄDDFIL, tomatpuré, rapsolja (rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt), grön paprika, nachochips (majsmjöl, solrosolja, salt), modifierad stärkelse, kryddor (bl.a. chili, vitlök, paprikapulver, cayennepeppar), salt, socker, vitvinsvinäger, oregano, citronsaft koncentrat. Råvaruursprung: EU.

ÖVRIGT: Pico de Gallo (Tomat, gul lök, jalapeno, koriander), LAKTOSFRI GRÄDDFIL(pastöriserad GRÄDDE och syrningskultur). Persilja. Tortilla chips (Majsmjöl (78%), solrosolja, salt). Lime

Kan innehålla spår av soja.