Gluten
Mjölk/ laktos
Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, vetegluten, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.
Köksfraiche: Syrad grädde (MJÖLK), modifierad majsstärkelse (E1422), gelatin (från nöt).
Ost: MJÖLK, saltpotatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.
Skinka: Skinka (88%), vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E450, E451) köttbuljong (av gris), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250).
Ananas: Ananas, vatten, socker, surhetsreglerande medel: citronsyra.
Extra virgin olivolja, torkad oregano, cocktailtomat, färsk ruccola.
* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.