Sportiga Räkmackan

Allergener
Räkmackan

Gluten

Fisk

Kräftdjur

Sojabönor

Ägg

Senap

Ingredienser

BRÖD:VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl av VETE , fiberrikt RÅGMJÖL, VETEKLI, salt, maltmjöl av KORN, VETEGLUTEN, jäst, dextros, enzym, rapsolja.

BAGUETTERÖRA: Rapsolja, surimi (30%), (FISK, vatten, majsstärkelse, potatisstärkelse, SOJAOLJA, ÄGGVITA, salt, risvinsvinäger, socker, KRABBEXTRAKT, KRABBESSENS, färgämne (E120, E160c)), RÄKOR (15%), vatten, ÄGGULA, socker, dill, salt, ättika, tångkaviar (tångextrakt, vatten, salt, kryddor, arom, surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E120)), SENAPSFRÖ, kryddor (vitpeppar, svartpeppar), konserveringsmedel (E202, E211), stabiliseringsmedel (E412, E415), surhetsreglerande medel (E330), maltodextrin, potatismjöl, glukossirap, lökpulver, citronjuicepulver, arom.

ÖVRIGT: RÄKOR  ((Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), socker, konserveringsmedel (E202, E211)), Tångkaviar (Havstångextrakt (83%), vatten, salt, kryddor (extrakt av cayenne, peppar, gurkmeja, lagerblad, purjolök), aromer (dill, dragon), surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202) och färgämne (E153).Romansallad, tomat, citron, rödlök, dill/ärtskott.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas