Räkbaguette

Allergener
Räkbaguette

Spannmål

Fisk

Kräftdjur

Ägg

Sojabönor

Senap

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

LJUS BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.

MÖRK BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hela VETEMJÖL (20%), jäst, jodsalt, fiber, (VETE), gluten (VETE), maltmjöl (VETE) rostat maltmjöl (VETE), antioxidationsmedel (askorbinsyra), mjölbehandlingsmedel (L-cystein).

SKAGENRÖRA: Rapsolja, surimi (30%), (FISK, vatten, majsstärkelse, potatisstärkelse, SOJAOLJA, ÄGGVITA, salt, risvinsvinäger, socker, KRABBEXTRAKT KRABBESSENS, färgämne (E120, E160c)), RÄKOR (15%), vatten, ÄGGULA, socker, dill, salt, ättika, tångkaviar (tångextrakt, vatten, salt, kryddor, arom, surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E120)), SENAPSFRÖ, kryddor (vitpeppar, svartpeppar), konserveringsmedel (E202, E211), stabiliseringsmedel (E412, E415), surhetsreglerande medel (E330), maltodextrin, potatismjöl, glukossirap, lökpulver, citronjuicepulver, arom.

ÖVRIGT: Romansallad, tomat, citron,  dill/ärtskott.