Smoothie Bowl Frukt med Acai

Allergener
Smoothie Bowl Frukt

Gluten

Topping

Gluten

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

ris (20%), acai (15%), banan (15%), jordgubbe (10.1%), äpple (8.5%), hallon (7%), fruktjuicer (10%) (äpple, päron, hallon), mango (5%), vinbär (3%), palsternacka (3%), graviola (1.9%), agave sirap (1.5%)

Topping: HAVREGRYN, cikoriarotfiber, solroskärnor 10%, RÅGFLINGOR, vegetabilisk olja(raps, shea), KORNFLINGOR, äppeljuicekoncentrat, frystorkade svarta vinbär 2%, frystorkade hallon 1%,frystorkade jordgubbar 1%, salt, vaniljarom, HAVREGRYN, socker, vegetabilisk olja (raps, shea), sirap, VETEFLINGORVETEKLI, glukossirap, salt, vaniljarom, socker,torkad papaya, torkad cantaloupemelon, torkad ananas, antioxidationsmedel :E330, konserveringsmedel :E220 (SVAVELDIOXID), aroma , kokoschips.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.