Skagenbakelse

Allergener
Skagenbakelse

Gluten

Kräftdjur

Fisk

Ägg

Senap

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, sirap, rapsolja, surdeg på VETE, siktat RÅGMJÖL, malt av KORN, jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
BAGUETTRÖRA SKAGEN MSC: Rapsolja, vatten, OREGONRÄKA (Pandalus Jordani), FISK (Stillahavskummel (Merluccius productus) och Alaska pollock (Gadus Chalcogrammus)), majsstärkelse, potatisstärkelse, ÄGGULA, socker, salt, dill, KRABBAROM, ättika, tångkaviar (tångextrakt, vatten, salt, kryddor, arom, surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E120)), modifierad tapiokastärkelse, SENAPSFRÖ, ÄGGVITA, risvinäger, svartpeppar, vitpeppar, glukossirap, lök, citronjuicepulver, maltodextrin, arom, stabiliseringsmedel (E412, E415, E420), surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E120, E160c), konserveringsmedel (E202, E211)

MAJONNÄS: Svensk pressad rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, Surhetsreglerande medel ( ättika, citronsyra), salt, stabiliseringmedel (guarkärnmjöl, xanthangummi), konserverings-medel (kaliumsorbat, natriumbensoat.

RÄKOR :(Pandalus Borealis), vatten , salt, surhetsreglerande medel (citronsyra,), socker konserveringsmedel ( E202, E211), salt, gräslök, pepparrot, dill, citronjuice, citronolja,
Citron, dill, tomat.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.