Gluten
Mjölk/ laktos
Mjölk/ laktos
BRÖD: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, svarta oliver (3 %), olivolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.
Kan innehålla spår av sesam.
SALAMI: Fläskkött, fett fläsk, salt, potatisstärkelse, druvsocker, peppar, glukossirap, vitlök, antioxidationsmedel E 301, starterkultur, konserveringsmedel E250, färgämne E120. Rökt och torkad.
BRIEOST : Pastöriserad KOMJÖLK, salt,mjölksyrakultur, ostlöpe
FLORA: vegetabiliska oljor 70% (raps, solros, linfrö) vatten KÄRNMJÖLK, salt (0.9%) emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom vitamin A och D. Romansallad, paprika och ärtskott.
* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas