Salami & Brie i Olivciabatta

Allergener
Bröd

Gluten

Brieost

Mjölk/ laktos

Flora

Mjölk/ laktos

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, svarta oliver (3 %), olivolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.

Kan innehålla spår av sesam.

SALAMI: Fläskkött, fett fläsk, salt, potatisstärkelse, druvsocker, peppar, glukossirap, vitlök, antioxidationsmedel E 301, starterkultur, konserveringsmedel E250, färgämne E120. Rökt och torkad.

BRIEOST : Pastöriserad KOMJÖLK, salt, mikrobiellt ystenzym, syringskultur.

FLORA: vegetabiliska oljor 70% (raps, solros, linfrö) vatten KÄRNMJÖLK, salt (0.9%) emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom vitamin A och D. Romansallad, paprika och ärtskott.

 

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas