Salami & Brie i Olivciabatta

Allergener
Bröd

Gluten

Salami
Brieost

Mjölk/ laktos

Flora

Mjölk/ laktos

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, svarta oliver (3 %), olivolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.

Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam och laktos.

SALAMI: Fläskkött, fett fläsk, salt, potatisstärkelse, druvsocker, peppar, antioxidationsmedel E301, torkad glukossirap, vitlök, starterkultur, konserveringsmedel E250, färgämne E120. Rökt och torkad.

BRIEOST :Vitmögelost av pastöriserad KOMJÖLK, MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, ostlöpe

FLORA: vegetabiliska oljor 70% (raps, solros, linfrö) vatten KÄRNMJÖLK, salt (0.9%) emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom vitamin A och D.

Romansallad, paprika och ärtskott.

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.