Rosa Bärbakelse

Allergener
Rosa Bärbakelse

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Ingredienser

Marsipan 29% (socker, MANDEL, glukossirap, vatten, maltodextrin, invertsockersirap, rödbetsextrakt), GRÄDDE , vatten, socker, ÄGG, VETEMJÖL, vegetabilisk olja , (kokos), stärkelse (majs), hallon, glukos-fruktossirap, emulgeringsmedel E471, maltodextrin, SKUMMJÖLKSPULVER, naturlig stärkelse (tapioca), bakpulver (E450, E500), torkade jordgubbar, förtjockningsmedel E440, citronjuicekoncentrat, gelatin(nötdjur), glukossirap, surhetsreglerande medel E330, arom (rom, vanilj), rödbetspulver, modifierad stärkelse, salt, färgämne(160a), VETEMALT, safflor-och citronkoncentrat, mjölbehandlingsmedel E300.

 

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.