Räkröra på rågbröd

Allergener
Bröd

Gluten

Räkröra

Mjölk/ laktos

Ägg

Kräftdjur

Ingredienser

BRÖD: Surdeg av RÅG 37% (vatten fullkornsRÅGMJÖL 18%, malt av KORN, surdegskultur), RÅGKÄRNOR 19%, vatten, fullkornsRÅGMJÖL 14%, siktat RÅGMJÖL, ströbröd (RÅG och VETE), maltsirap av KORN, salt (jodberikat) ättika, surdegspulver (fullkornsRÅGMJÖL), rapsolja, VETEMJÖL, malt av KORN. Beströdd med RÅGFLINGOR.

RÄKRÖRA: GRÄDDFIL, majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E211), kryddor, konserveringsmedel (E202), tångrom (havstångextrakt, salt, kryddor (cayenne, peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad)). Surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415) konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E160c, E160a), lök, dill, gräslök, citronjuice (citron, konserveringsmedel E224)), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211). RÄKOR, röd paprika, ÄGG, purjolök, citron, dill.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.