Räkröra på rågbröd

Allergener
Bröd

Gluten

Räkröra

Mjölk/ laktos

Ägg

Kräftdjur

Fisk

Ingredienser

BRÖD: Surdeg av RÅG 40% (vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 21%, malt av KORN, surdegskultur), RÅGKÄRNOR 19% vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 11%, siktat RÅGMJÖL, maltsirap av KORN, jäst, salt (jodberikad), ättika, rapsolja, RÅGFLINGOR, VETEMJÖL, malt av KORN, surdegspulver av RÅG (FULLKORNSRÅGMJÖL, surdegskultur).

RÄKRÖRA: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270),socker, salt, stabiliseringsmedel (E412,E415) kryddor, konserveringsmedel(E202), gräddfil laktosfri (MJÖLK) dill 3,7%, citronjuice(citron, konserveringsmedel (E224)). Salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202,E211) RÄKOR(Pandalus Borealis), vatten , salt, surhetsreglerande medel (citronsyra,), socker konserveringsmedel ( E202, E211), röd finkornig ROM saltad SILLROM(90%),vatten, safflorextrakt, förtjockningsmedel (E415), konserveringsmedel(E202, E211)),socker, syra (E330)), färgämne (E120), naturlig lökarom. Paprika, ÄGG, purjolök, citron, tomat, dill.

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.