Rabarbertårta

Allergener
Rabarbertårta

Gluten

Ägg

Mjölk/ laktos

Vaniljsås

Mjölk/ laktos

Ingredienser

 

RABARBERTÅRTA: Rabarber (33%), socker, VETEMJÖL, ÄGG, vatten, GRÄDDE (GRÄDDE, stärkelse, stabiliseringsmedel: E460, E440, E466, emulgeringsmedel: E472e), vegetabiliskt fett (palmolja*, rapsolja och fett, vatten, emulgeringsmedel: E471, surhetsreglerande medel: E330, naturlig arom). Aprikosglasyr (glykosfruktossirap, socker, vatten, aprikospuré 13%, geleringsmedel: E440, surhetsreglerande medel: E330), LAKTOS, MJÖLKPROTEIN, GRÄDDE, modifierad stärkelse, bakpulver: E450i, E500ii, VETEMJÖL, salt, naturlig Bourbon vaniljarom (naturlig vaniljarom, färgämne: caramal E150a).

*RSPO certifierad palm.

Kan innehålla spår av nötter och soja.

VANILJSÅS: SKUMMJÖLK, fullhärdad kokosolja, socker, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b och E472e av vegetabiliskt fett), vaniljarom (MJÖLK), laktasenzym, stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), färgämne (karotener).

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas