Rabarbertårta
Gluten
Ägg
Mjölk/ laktos
Mjölk/ laktos
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
RABARBERTÅRTA: Rabarber (33%), socker, VETEMJÖL, ÄGG, vatten, GRÄDDE (GRÄDDE, stärkelse, stabiliseringsmedel: E460, E440, E466, emulgeringsmedel: E472e), vegetabiliskt fett (palmolja*, rapsolja och fett, vatten, emulgeringsmedel: E471, surhetsreglerande medel: E330, naturlig arom). Aprikosglasyr (glykosfruktossirap, socker, vatten, aprikospuré 13%, geleringsmedel: E440, surhetsreglerande medel: E330), LAKTOS, MJÖLKPROTEIN, GRÄDDE, modifierad stärkelse, bakpulver: E450i, E500ii, VETEMJÖL, salt, naturlig Bourbon vaniljarom (naturlig vaniljarom, färgämne: caramal E150a).
*RSPO certifierad palm.
Kan innehålla spår av nötter och soja.
VANILJSÅS: SKUMMJÖLK, fullhärdad kokosolja, socker, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b och E472e av vegetabiliskt fett), vaniljarom (MJÖLK), laktasenzym, stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), färgämne (karotener).