Rabarbergurt

Allergener
Rabarbergurt

Mjölk/ laktos

Gluten

Ingredienser

Ingredienser

Rabarberkompott (rabarber, vatten, socker, modifierad stärkelse, syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat) och antioxidationsmedel (askorbinsyra, Grekisk YOUGURT (vatten, hydrogenerat vegetabiliskt fett 10% (palmkärnolja), SKUMMJÖLKSPULVER från ko, MJÖLKPROTEIN, majsstärkelse, gelatin (av nöt) Emulgeringsmedel:E471. Konserveringsmedel: kaliumsorbat, yoghurtkult.

Granola: HAVREGRYN, cikoriarotfiber, solroskärnor 10%, RÅGFLINGOR, vegetabilisk olja(raps, shea), KORNFLINGOR, äppeljuicekoncentrat, frystorkade svarta vinbär 2%, frystorkade hallon 1%, frystorkade jordgubbar 1%, salt, vaniljarom, HAVREGRYN, socker, vegetabilisk olja (raps, shea), sirap, VETEFLINGOR, VETEKLI, glukossirap, salt, vaniljarom.

Kan innehålla spår av NÖTTER.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas