Prinsessbakelse

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Ingredienser

Ingredienser

Marsipan 32% (socker, MANDEL, glukossirap, vatten, maltodextrin,
invertsocker, färgämnen (E141, E100)), GRÄDDE 20%, vatten,
socker, ÄGG, VETEMJÖL, hallon 2%, glukossirap, majsstärkelse,
vegetabiliskt fett (shea, raps, kokos), bakpulver (dinatriumdifosfat,
natriumbikarbonat), SKUMMJÖLKSPULVER, dextros, citronjuice,
fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel (mono- och
diglycerider av fettsyror, solroslecitin), MJÖLKPROTEIN, naturlig
hallonarom, stabiliseringsmedel (alginsyra), förtjockningsmedel
(pektin, fruktkärnmjöl), naturlig vaniljarom, VETESTÄRKELSE,
surhetsreglerande medel (natriumcitrater), salt, färgämne
(betakaroten).

Kan innehålla spår av andra nötter.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.