Prinsessbakelse

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Ingredienser

Marsipan 32% (socker, MANDEL, glukossirap, vatten, maltodextrin,
invertsocker, färgämnen (E141, E100)), GRÄDDE 20%, vatten,
socker, ÄGG, VETEMJÖL, hallon 2%, glukossirap, majsstärkelse,
vegetabiliskt fett (shea, raps, kokos), bakpulver (dinatriumdifosfat,
natriumbikarbonat), SKUMMJÖLKSPULVER, dextros, citronjuice,
fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel (mono- och
diglycerider av fettsyror, solroslecitin), MJÖLKPROTEIN, naturlig
hallonarom, stabiliseringsmedel (alginsyra), förtjockningsmedel
(pektin, fruktkärnmjöl), naturlig vaniljarom, VETESTÄRKELSE,
surhetsreglerande medel (natriumcitrater), salt, färgämne
(betakaroten).

Kan innehålla spår av andra nötter.