Gluten
Kräftdjur
Sojabönor
Sesamfrön
Ägg
Senap
Nudelsallad (glasnudlar (mungbönor och vatten, SOJA (Vatten, SOJABÖNOR, majsmjöl, salt (9,6%), färgämne: sockerkulör, konserveringsmedel: kaliumsorbat.), risvinäger (Vatten, klibbris 25%, VETEKLI, socker, salt. ), SESAMOLJA, honung. SOJABÖNOR, Picklad rödkål (skivad rödkål, socker, ättika, salt),mango, sjögrässallad (72% sjögräs wakame, Judasöron, stabiliseringsmedel: agar, socker, chili, 1% SESAM, fruktos, salt, marinad (SESAMOLJA, SOJASÅS (SOJABÖNA ,vatten, VETEMJÖL, salt)), vinäger, vatten, färgämnen: E133, E102), ÄGG, Marinerade RÄKOR (RÄKOR, SOJA (Vatten, SOJABÖNOR, majsmjöl, salt (9,6%), färgämne: sockerkulör, konserveringsmedel: kaliumsorbat.), risvinäger (Vatten, klibbris, vetemjöl, socker och salt.), SESAMOLJA, Honung.) Kimchimajonnäs (Rapsolja, vatten, socker, salt, potatisprotein, ättika, SENAPSFRÖ, kryddor, modifierad stärkelse (majs och potatis), stabiliseringsmedel (xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat). Vatten, majssirap, päronpuré, paprikapulver, vitlök, lök, salt, paprika, socker, modifierad stärkelse: E1422, ingefära, alkohol, VETEEXTRAKT, färgämne: E160c, jästextrakt, förtjockningsmedel: E415, konserveringsmedel: E211, surhetsreglerande medel: E330.SESAMFRÖ, lime, koriander.
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.