62:-

Peasebullar

i tomat- & basilikasås med sautégrönsaker & klyftpotatis
Allergener
Peasebullar

Gluten

Tomat & basilikasås
Grönsaker & Potatis

Ingredienser

PEASEBULLAR: Vatten, ärtprotein 19 %, rapsolja, lök, äpplefiber, naturliga aromer, stabiliseringsmedel (E461), tomatpuré, lökpulver, kryddor (bl a kummin, oregano, basilika), vitlökspulver, maltextrakt av KORN (vatten, KORNMALT, humle, jäst), ärtfiber, HAVREMJÖL, svamppulver, tomatpulver, salt, maltodextrin, modifierad tapiokastärkelse, antioxidationsmedel (rosmarinextrakt).

TOMAT & BASILIKASÅS: Krossade tomater 75,4%, koncentrat av tomater 12%, morötter, lök 2%, solrosfröolja, basilika 1,7%, socker, salt och naturliga aromer.

GRÖNSAKER: Gula och orange morötter, haricots verts, vaxbönor 25 %, paprika, broccoli.

KLYFTPOTATIS: potatis, vegetabilisk olja (solros).Friterade i rapsolja, skumdämningsmedel E900.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas