Pastrami sandwich

Allergener
Sandwich

Gluten

Remoulade

Ägg

Senap

Dijonsenap

Senap

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

Ingredienser

SANDWICH: MJÖL ( VETE och siktad RÅG), vatten, sirap, jäst, rapsolja, salt, VETEGLUTENKORNmalt

NÖTPASTRAMI: Nötkött , vatten, salt, kryddor (bl.a. paprika, bockhornsklöver), lök, druvsocker, maltodextrin, naturliga aromer, stabiliseringsmedel E451, E450, E407, antioxidationsmedel E331, E301, konserveringsmedel E250, rökarom.

REMOULADE: Rapsolja, vatten, gurka, socker, blomkål, ÄGGULA, ättika, SENAPSFRÖ, morot, lök, paprika, salt, kryddor, modifierad stärkelse, arom, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat).

DIJONSENAP: Vatten, SENAPSFRÖ, brännvinsättika, salt, antioxidantmedel: KALIUMSULFIT (E224), surhetsreglerande medel: citronsyra (E330)

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas