Pastrami sandwich

Frilice, tomat, inlagd gurka och senapsremoulade
Allergener
Sandwichbröd

Gluten

Övrigt

Ägg

Senap

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

 

BRÖD:VETEMJÖL, vatten, jäst, rapsolja, salt, sirap, socker, stabliseringsmedel (E440), KORNMALT, mjölbehandlingsmedel (E300)

 

ÖVRIGT: Nötpastrami (Nötkött , vatten, salt, kryddor (bl.a. paprika, bockhornsklöver), lök, druvsocker, maltodextrin, naturliga aromer, vegetabiliskt protein(majs), vegetabiliskt fett(palmolja) stabiliseringsmedel E451, E450, E407, antioxidationsmedel E331, E301, konserveringsmedel E250). Remoulad(Rapsolja, vatten, gurka, socker, blomkål, ÄGGULA, ättika, SENAPSFRÖ, morot, lök, paprika, salt, kryddor, modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), arom, vatten, SENAPSFRÖ 26 %, ättika, salt, syra (citronsyra), konserveringsmedel (KALIUMDISULFIT), rapsolja 78 %, ÄGG 6,8 % (frigående ägg utomhus) vatten, ättika, ÄGGULA 2,1 %(frigående ägg utomhus) socker, salt, citronjuicekoncentrat, arom, antioxidationsmedel (E385) paprikaoleoresin. Smörgåsgurka (SENAPSFRÖ), vatten, socker, ättika, salt, stabiliseringsmedel(kalciumklorid) konserveringsmedel (kaliumsorbat), kryddextrakt(bl.a. dill)). Frilicesallad, tomat.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.