64.-

Pasta med köttfärssås

toppas med torr riven ost & ruccola

Allergener
Pasta med Köttfärssås

Gluten

Topping

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Pasta: Pasta (DURUMVETE, vatten), marinad (vatten, salt, rapsolja, vittvinsvinäger, modifierad potatisstärkelse, konserveringsmedel E202, E211)

Köttfärssås: Svenskt nötkött 48%, vatten, lök, tomatpuré, morötter, potatisstärkelse, rapsolja, salt, grönsaksbuljong (salt, lök, socker, maltodextrin (majs),arom), vitlök, vitpeppar, timjan, oregano, mejram.

Topping:Italiensk torr riven ost (MJÖLK, salt, syrningskultur, löpe, konserveringsmedel:natriumnitrat, lyzozym (ÄGGVITEPROTEIN), färg annatto. Ruccola