Köttfärspaj
med sallad
Gluten
Mjölk/ laktos
Ägg
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Köttfärspaj: Köttfärssås (tomat, nötfärs, gul lök, morot, vatten, vitlök, salt, örtkryddor (oregano, basilika), rödvinsvinäger, svartpeppar, kryddor (chili mfl), köttbuljong (salt, jästextrakt, maltodextrin, socker, arom, potatisstärkelse, nötköttextrakt, lökpulver, karamelliserad sockersirap, gurkmeja, vitpeppar), MJÖLK, OST, mjöl (VETEMJÖL, maltmjöl av VETE), ÄGG, margarin (vegetabiliska oljor (kokos, raps, fullhärdad raps), salt arom, A- och D-vitaminer), vatten, paprika, salt, potatisstärkelse, konserveringsmedel (E202).
SALLAD: Ruccola, babyspenat, baby lollo rosso, röd mangold, frillice/krisp, lollo rosso, grön batavia, gurka, cocktailtomat, apelsin, ärtskott