Ost- och skinkfralla

Allergener
Bröd

Gluten

Ost

Mjölk/ laktos

Övrigt

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Ingredienser

KÄLLARFRANSKA: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, rapsolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.

Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesamfrön och laktos

MÖRK FRALLA: VETEMJÖL (askorbinsyra malt av KORN), vatten, fullkornsmjöl av RÅG och VETE, farinsocker, solrosfrö, linfrö, VETEGLUTEN, rapsolja, havssalt, malt av KORN, jäst, DURUMVETEMJÖL.

Kan finnas spår av mjölk, ägg, sesamfrö, laktos

OST: MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabiliskt ystenzym

SKINKA: Skinka (gris), vatten, salt, maltodextrin, druvsocker, naturliga aromer, stabiliseringsmedel E450, E451, E407, antioxidationsmedel E301, E331, konserveringsmedel E250, rökarom.

ÖVRIGT: FLORA (vegetabiliska oljor (raps, solros, linfrö), vatten, vegetabiliskt fett(palm), KÄRNMJÖLK, salt, emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom, A- och D-vitamin), romansallad, gurka, paprika

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.