Okome

Pizza med nötkebab och rödlök

Allergener
Okome

Spannmål

Mjölk/ Laktos

Ägg

Senap

Svavel-dioxid/sulfit

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

 

 

Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), MALTMJÖL av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.

Tomatsås: Tomater (60%), tomatjuice (40%), salt, surhetsreglerande medel: citronsyra.

Ost: MJÖLK, salt, potatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.

Fläskkebab: Fläskkarré, salt, kryddor, smakförstärkare E621, kryddörter, stabiliseringsmedel E450, Ursprung: EU

Fefferoni: Pepperoni, vatten, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra (E330) Konserveringsmedel: Natriumbensoat(E211), Antioxidant: Natriumdisulfit (E223)

Kebabsås: Majonnäs (Svensk pressad rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, surhetsreglerande medel (ättika, citronsyra), salt, stabiliseringsmedel (guarkärnsmjöl, xanthangummi), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat)), Turkisk Yoghurt (Pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, yoghurtkultur.), Ljus sirap (Sirap från svenska sockerbetor, salt.), Kebabkrydda (Svartpeppar, spiskummin, oregano, paprika, cayennepeppar, vitlök, gurkmeja, koriander, chilipeppar.), Örtagårdskrydda (Lök (42%), örter (25%)(persilja, rosmarin, oregano, basilika, mejram, timjan, kyndel), svartpeppar, SENAPSFRÖ, röd paprika (6%), koriander.), Citronjuice (Citronjuice från koncentrat, vatten, konserveringsmedel: KALIUMDISULFIT, citronolja.) Salt, vitpeppar, lökpulver

Torkad oregano, rödlök.