NajadLax.

på rågbröd
Allergener
NajadLax på rågbröd

Gluten

Mjölk/ laktos

Fisk

Ägg

Senap

Ingredienser

LAX: LAX (Salmo Salar), salt, socker, dill, vitpeppar

BRÖD: RÅGSIKTSMJÖL 29%, vatten, surdeg (vatten, RÅGMJÖL 7%, KORNMALTMJÖL, surdegskultur), RÅGKÄRNOR 12%, solrosfrö 6%, linfrö, ströbröd (ingredienser som i denna produkt), extrakt av KORNMALT, jäst, salt berikat med jod, ättika, sirap, rapsolja, surdegspulver (fermenterat VETE), KORNMALTMJÖL, VETEMJÖL. Bestrött med solrosfrön (0,5%).

ROMSÅS: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415) krydda och konserveringsmedel (E202)), GRÄDDFIL (MJÖLK) (högpastöriserad GRÄDDE, syrningskyltur), tångkaviar (havstångsextrakt, salt, kryddor (cayenne, peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad), surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202), färgämne (E160c, E160a))(5,2%), lök, dill, gräslök, citronjuice (citron, konserveringsmedel E224), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).

ÖVRIGT: Citron, tomat, dill

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.