Morotskaka

Allergener
Morotskaka

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Socker, VETEMJÖL, morötter 14% , vatten, vegetabilisk olja(raps), kokos 6%, sirap, ÄGGPULVER, VETESTÄRKELSE, bakpulver E450, E500, kanel, salt, emulgeringsmedel E471, modifierad stärkelse, SKUMMJÖLKSPULVER, härdat vegetabiliskt fett (kokos), GRÄDDPULVER, stabiliseringsmedel E401, färgämne E120, E160a, konserveringsmedel E202, aromer (vanilj, vanillin), majsstärkelse, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av valnötter

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.