55:-

Grillad surdegsmacka (Levain)

med lufttorkad skinka, pesto och mozzarella. Serveras med nachos & salsa.
Allergener
Bröd

Gluten

Pestocreme

Mjölk/ laktos

Nötter

Mozarella

Mjölk/ laktos

Ingredienser

LEVAINBRÖD: Vatten, VETEMJÖL, VETESURDEG (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETEMJÖL, GRAHAMSMJÖL, salt, MALTSIRAP (KORN), jäst.

Kan innehålla spår av nötter.

LUFTTORKAD SKINKA: Griskött, salt, kryddor, dextros, glukossirap, socker, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrat, kaliumnitrat, startkulturer

PESTOCREME: CREAM CHEESE (SKUMMJÖLK, GRÄDDE, salt, mjölksyrakultur), tomat, solrosolja, salt, örter, vitlök, basilika, persilja, vatten, antioxidations-medel E300, stabiliseringsmedel E412,E415, surhetsreglerande medel E330, E514ii, konserveringsmedel E202. Basilika, solrosolja, OST, (lagrad OST: MJÖLK, salt, mjölkkoagulerande enzymer av mikrobiellt ursprung, PecorinoOST: MJÖLK, salt, löpe), potatisflingor, CASHEWNÖTTER, olivolja, salt, socker, vitlök, surhetsreglerande medel (E270) pinjenötter, arom.

MOZZARELLA: MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.

Ruccola

MENY: Nachochips (majs, solrosolja, salt.) Chunky salsa ( Tomat, tomatpuré, lök, grön chilli, salt, ättika, majsstärkelse, limejuice, paprika, chilipeppar, vitlök, spiskummin, cayennepeppar, koriander, oregano.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.