Laxbaguette

Allergener
Bröd

Gluten

Laxsallad

Ägg

Fisk

Ingredienser

Ingredienser

BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hel VETEMJÖL/fullkorn (20%) jäst, jodsalt, fiber, (VETE),gluten (VETE), maltmjöl (VETE), rostat maltmjöl(VETE), antidoxidantmedel ( askorbinsyra) mjölbehandlingsmedel ( L-cystein)

LAXSALLAD: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel E260, E330, E270, socker, salt, stabiliseringsmedel E412, E415, krydda, konserveringsmedel E202), gravad LAX (SALMON SALAR), salt, socker, dill, vitpeppar), röd lök, citronjuice (citron, konserveringsmedel E224), dill, vitpeppar, konserveringsmedel E202, E211.

GRÖNSAKER: Romansallad, cocktailtomat, citron, dill.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.