Köttbullesmörgås

Allergener
Bröd

Gluten

Köttbullar
Rödbetssallad

Ägg

Senap

Övrigt

Mjölk/ laktos

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, sirap, rapsolja, HAVRESKÅLLNING* salt, jäst, fermenterat VETEMJÖLVETEGLUTEN, vegetabiliskt emulgeringsmedel, (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslecitin, mono- och diglycerider av fettsyror), socker, maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra) *Fullkornsmängd: 2%, motsvarande 2% av torrvikten.
KÖTTBULLAR: Nötkött(61%), vatten, lök, potatismjöl, potatis, salt, potatisfiber, potatisprotein, kryddor.

RÖDBETSSALLAD: Rödbetor 67%, rapsolja, äpple, ÄGGULA, socker, salt, kryddor, SENAPSFRÖ, ättika, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat).

ÖVRIGT: Flora (Vegetabiliska oljor 70% (raps, palm, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D). Frilice Crisp, gurka, apelsin, persilja.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.