Knäckcookie

Allergener
Knäckcookie

Spannmål

Mjölk/ Laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

VETEMJÖL, socker, vegetabilisk olja (kokos, raps), krokantbitar 9,5 % (socker, invertsockersirap, SMÖR, glukossirap, salt, MJÖLKPULVER, surhetsreglerande medel E500), emuleringsmedel (E322 (solros)), sirap med salt vatten, farinsocker, ÄGGPULVER, emulgeringsmedel (E471) , bakpulver (E450, E500), salt (jod), arom (vanillin) mjölbehandlingsmedel (E300)

Kan innehålla spår av soja, selleri och sesamfrön.