Julsmörgås

Allergener
Bröd

Spannmål

Flora mjölkfri
Skinka

Ägg

Senap

Senapscréme

Mjölk/ Laktos

Senap

Övrigt

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, sirap, FULLKORNSRÅGMJÖL 10 %, FULLKORNSVETEMJÖL 6 %, klippta RÅGKÄRNOR, jäst, malt av KORN, rapsolja, VETEGLUTEN, salt, grovt VETEMJÖL, fermenterat VETEMJÖL, surdegspulver av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

Flora: vegetabiliska oljor (raps, solros), vatten, kokosfett, salt (0,9), emulgeringsmedel (lecitin), naturlig arom, vitaminer (A, B1, D).

Skinka: Skinka* helmuskel (90%), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättikssprit, konserveringsmedel E211, salt, gurkmeja), ÄGG*, socker. Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel(E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige.

Senapscréme: Pastöriserad GRÄDDE, MJÖLK, salt, stilisatorer (glykos, guarkärnmjöl (E412), salt, citrusfiber, karragenan (E417)), vatten, syrningskultur (MJÖLK). Socker, vatten, SENAPSFRÖ (19%), ättika, salt och kryddor (bl.a. kanel, koriander, muskot). Honung.

Övrigt: Grönkål, apelsin, tomat, persilja.