Jubileumsbakelse 60 år

Allergener
Jubileumsbakelse 60 år

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Ingredienser

Marsipan 32% (socker, MANDEL, glukossirap, vatten, maltodextrin, invertsocker, färgämnen (E141,E100)), GRÄDDE 20%, vatten, socker, ÄGG, VETEMJÖL, hallon 2%, glukossirap, majsstärkelse, vegetabiliskt fett (shea, raps, kokos), bakpulver(dinatriumdifosfat, natriumbikarbonat), SKUMMJÖLKSPULVER, dextros, citronjuice, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel(mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin),MJÖLKPROTEIN, naturlig hallonarom, stabiliseringsmedel (alginsyra), förtjockningsmedel(pektin, fruktkärnmjöl), naturlig vaniljarom, VETESTÄRKELSE, surhetsreglerande medel(natriumcitrater), salt, färgämne (betakaroten).

Kan innehålla spår av andra nötter.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.