Gluten
Gluten
Mjölk/ laktos
Ägg
Sojabönor
Ägg
Senap
Selleri
Ägg
BRÖD: VETEMJÖL, vatten, SURDEG (RÅG), sirap, HAVREFIBER, HAVRESKÅLLNING, rapsolja, fermenterat VETEMJÖL, salt, jäst, VETEGLUTEN, socker, emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders, mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslectin), bakpulver (hjorthornsalt, MALTMJÖL (KORN), enzym, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
BURGARE: Nötkött (85%), nötköttsfett, texturerat SOJAPROTEIN (6%), dextros, VETEPROTEIN, stabiliseringsmedel: trifosfat; salt, ÄGGVITEPULVER, VETEMJÖL, lökpulver, hydrolyserat vegetabiliskt protein, arom. CHEDDAROST (48%), OST (14%), vatten, SMÖR, MJÖLKPROTEIN, antioxidationsmedel (E331), VASSLEPULVER (från MJÖLK), SKUMMJÖLKSPULVER, salt, naturlig OSTAROM, mjölksyra (E270), färgämne betakaroten (E160a, E160e), klumpförbyggande medel (solroslecitin). Bacon (Griskött, vatten, salt, rökarom, antioxidationsmedel E331, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250.
MENY: Nachochips (majs, solrosolja, salt.) Coleslaw (Vitkål, majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), krydda och konserveringsmedel (E202)), morot, pepparrot (pepparrot, vatten, stabiliseringsmedel (E401), rapsolja, salt, surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E223)), äppelcidervinäger, salt, konserveringsmedel (E202, E211)).
ÖVRIGT: Dressing (majonnäs (pressad rapsolja, vatten, ÄGG, gult SENAPSFRÖ, socker, salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (ättiksyra, citronsyra) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), chilisås (tomat, tomatpuré, ingefära, cayennepeppar, kanelarom, socker, ättikssprit, salt, lök, kryddor (bl.a. SELLERI), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserverings-medel E202, E211, chiliextrakt), gurkmix (gurka, vatten, lök, socker, ättika, paprika, modifierad stärkelse, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel E211, E202, färgämnen E141, E101), kebabkrydda (svartpeppar, paprika, spiskummin, oregano, cayennpeppar, vitlök, gurkmeja, koriander, chilipeppar)), sallad, tomat,rödlök
* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas