99:-

Tryffelburgare

ost, tryffelmajonnäs, tomat, rödlök och sallad. Serveras med nachos & coleslaw.
Allergener
Bröd

Gluten

Burgare

Gluten

Ägg

Sojabönor

Hamburgerost

Mjölk/ laktos

Tryffelmajonnäs & Övrigt

Ägg

Senap

Meny

Ägg

Senap

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, invertsocker, VETEGLUTEN, rapsolja, potatisflingor (EU, 2,5%), jäst, salt, VETESKÅLLNING, potatisstärkelse (0,44%), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E481), maltmjöl av KORN, naturlig arom, arom, kryddor, fermenterat VETEMJÖL, torkad surdeg av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av sesamfrö.

BURGARE: Nötkött, nötköttsfett, SOJAPROTEIN, dextros, VETEGLUTEN, berikat VETEMJÖL (med kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), stabiliseringsmedel: trifosfater, ÄGGVITEPULVER, salt, lökpulver, jästextrakt, arom. Vatten, salt, arom, köttextrakt, tomat, kalvbuljong, modifierad potatisstärkelse, syra: mjölksyra, konserveringsmedel: kaliumsorbat

OST: CHEDDAROST(60%), OST(13%), rekonstituerad SKUMMJÖLK, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgringssalt (E331,E339), SMÖR, salt, surhetsreglerare (E330), färgämne (E160a, E160c), emulgeringsmedel (E322)

TRYFFELMAYO & ÖVRIGT: Rapsolja, vatten, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, ättika, salt, socker, svartpeppar, kryddor, tryffel 0,07%, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat), arom. Sallad, tomat, rödlök, saltgurka (hela gurkor med SENAPSFRÖ i lag av: vatten, salt, ättika, socker, syra (citronsyra), konserveringsmedel (kalimsorbat), kryddextrakt (cayennepeppar), naturlig dillarom och arom.

MENY: Nachochips (majsmjöl (79%), solrosolja, salt.) Coleslaw (Vitkål 47%, rapsolja, vatten, socker, ÄGGULA, salt, ättiksprit, SENAPSFRÖ, vinäger, vitpeppar, chili, konserveringsmedel (E202, E211/, förtjockningsmedel (E415), antioxidationsmedel (E330), morot.

ärtskott/ruccola

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.