Gluten
Gluten
Ägg
Sojabönor
Mjölk/ laktos
Ägg
Senap
Ägg
BRÖD: VETEMJÖL, vatten, invertsocker, VETEGLUTEN, rapsolja, potatisflingor (EU, 2,5%), jäst, salt, VETESKÅLLNING, potatisstärkelse (0,44%), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E481), maltmjöl av KORN, naturlig arom, arom, kryddor, fermenterat VETEMJÖL, torkad surdeg av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300).
Kan innehålla spår av sesamfrö.
BURGARE: Nötkött (85%), nötköttsfett, SOJAPROTEIN, dextros, VETEGLUTEN, berikat VETEMJÖL (med kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), stabiliseringsmedel: trifosfater, ÄGGVITEPULVER, salt, lökpulver, jästextrakt, arom. Fond (Vatten, salt, köttextrakt, buljongarom, tomat, maltodextrin, kalvbuljong, modifierad potatisstärkelse, syra (mjölksyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat)).
OST: CHEDDAROST(60%), OST(13%), rekonstituerad SKUMMJÖLK, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgringssalt (E331,E339), SMÖR, salt, surhetsreglerare (E330), färgämne (E160a, E160c), emulgeringsmedel (E322)
TRYFFELMAYO & ÖVRIGT: Rapsolja, vatten, SENAPSFRÖ, ättika, vinäger, olivolja med smak av tryffel (olivolja, arom), ÄGGULA, salt, socker, svartpeppar, kryddor, stabiliseringsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat). Sallad, tomat, rödlök, saltgurka (hela gurkor med SENAPSFRÖ i lag av: vatten, salt, ättika, socker, syra (citronsyra), konserveringsmedel (kalimsorbat), kryddextrakt (cayennepeppar), naturlig dillarom och arom.
MENY: Nachochips (majsmjöl (79%), solrosolja, salt.) Coleslaw (Vitkål, majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), krydda och konserveringsmedel (E202)), morot, pepparrot (pepparrot, vatten, stabiliseringsmedel (E401), rapsolja, salt, surhetsreglerandemedel (E330), konserveringsmedel (E223)), äppelcidervinäger (äppelcidervinäger, konserveringsmedel E224), salt, konserveringsmedel (E202, E211)).
ärtskott/ruccola
* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.