Fetaost- & Olivsallad

Allergener

Mjölk/ laktos

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

Soltorkad tomat: Soltorkade tomater, vatten, ättika, salt, aromer, antioxidant: NATRIUMMETABISULFIT E 223, vitlök, kryddor, rapsolja.

Paprika (80%), solrosolja, salt, socker, vitlök, oregano, lök, persilja, surhetsreglerande medel: citronsyraantioxidant: askorbinsyra. Allergiråd: Inga kända råd vid tillfälle.

Fetaost: Pastöriserad MJÖLK (får- och get), havssalt, mjölksyrakultur, vegetabiliskt

Urkärnade kalamataoliver, vatten, salt, vinäger, olivolja.

Romansallad, Ruccola, Cocktailtomat, Gurka, Ärtor, Rödlök, Ärtskott.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.