Bistrons Fetaost- & Olivsallad

Allergener
Fetaost- & Olivsallad

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

SOLTORKAD TOMAT: Soltorkade tomater, solrosolja, vinäger, salt, vitlök, oregano, surhetsreglerande medel: citronsyra, antioxidationsmedel: askorbinsyra.

PAPRIKA: (80%), solrosolja, salt, socker, vitlök, oregano, lök, persilja, surhetsreglerande medel: citronsyraantioxidant: askorbinsyra.

FETAOST: Pastöriserad MJÖLK (får- och get), havssalt, mjölksyrakultur, vegetabiliskt ystenzym.

Kalamataoliver, vatten, salt, vinäger, olivolja.

Romansallad, Ruccola, Cocktailtomat, Gurka, Ärtor, Rödlök, Ärtskott.