Hallontårta

Allergener
Hallontårta

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

27,9% hallon, vatten, glukos-fruktossirap, 12% VISPGRÄDDE, VETEMJÖL, HELÄGG, socker, stärkelse(VETE), modifierad stärkelse, fuktbindande medel (E420), kakao med låg fetthalt, vegetabiliska oljor- i varierande proportion (raps, solrosor), emulgeringsmedel ( E475), geleringsmedel (E407, E410), gelatin, SÖTVASSLEPULVER,  surgörande medel (E331, E330), färgande växtextrakter ( svart morot, färgtistel, morot), glukossirap, SKUMMJÖLKSPULVER, naturligt aromämne, förtjockningsmedel ( E401), salt, surhetsreglerande medel ( E 330).

Kan innehålla följande allergener: jordnötter, nötter, sojabönor och lupin.

 

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas